Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

0032 498 391 890
Info@holidaycottage.be
Bredeweg 113, 8420 De Haan

Pages

Wie we zijn en wat we doen

Wij zijn actieve 50 plussers die houden van de zee omdat je er zo heerlijk kan wandelen en fietsen, hobby's die wij met plezier beoefenen. Wij reizen graag, maar het liefste verblijven we aan onze Noordzeekust.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een vraag heeft!

Wij verhuren ons vissershuisje (6pers) met tuin en een prachtig terras helemaal zuid gericht. Het is een heerlijke plek om te verblijven en zeer dicht bij het strand (+/- 1500 m) Het is super rustig en toch dicht bij alles. Twee Batavusfietsen staan tot uw beschikking, evenals een kinderstoel. De Haan is het mooiste dorp aan de Noordzee. Prachtige gebouwen (Belle Epoque), terrassen, restaurants waar u kunt eten. In de omgeving zeer mooie wandel- en fietsroutes. Oostende ligt op een steenworp afstand van De Haan en is gemakkelijk bereikbaar met de Kusttram. Brugge en, voor de kleintjes, Plopsaland zijn ook een aanrader. Onze Noordzeekust heeft duidelijk meer te bieden dan alleen zon, zee en strand. Blankenberge, ook bereikbaar met de tram, biedt vele mogelijkheden. Er is Sea Life, een prachtige onderwaterwereld, waar kinderen maar ook volwassenen zich niet kunnen vervelen.